Voluptuoasa vedeta nu a mai vizitat Romania de mai bine de un an si doreste sa revina in tara la jumatatea lunii mai, pentru a se ocupa de diferite proiecte pe care vrea sa le demareze, dar si pentru a-si vizita familia.

Ea a castigat in America bani frumosi din muzica, pe care ii va investi in Romania in cateva afaceri.

Marinela Nitu locuieste de mai bine de un an de zile in America, unde i-a mers foarte bine din punct de vedere profesional, ea avand, in fiecare seara, cate 3-4 spectacole.

De altfel, artista isi doreste sa se stabileasca definitiv in SUA, unde sa sustina si ultimele concerte din cariera ei muzicala.

Pentru ca i s-a facut dor de familie, in special de sora sa, Marinela va reveni in tara in luna mai, fara insa a zabovi mult aici:

“Imi e dor de Romania. Trebuia sa vin de Paste acasa, dar e mult prea curand. Am treaba aici, in luna aprilie, deci voi mai amana o luna revenirea in Romania. De abia astept sa-mi vad rudele”, a declarat vedeta, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.