Uriasul Cabral Ibaka a rememorat cu mult umor negru un incident recent, care i-a dat fiori reci pe sira spinarii.

Duminica trecuta, cand se intorcea cu masina de la munte, prezentatorul de la Acasa TV a fost la un pas sa treaca in lumea de dincolo din cauza unei explozii de cauciuc. Viteza de reactie si cateva manevre spectaculoase la volan l-au pastrat, din fericire, printre noi.

“Ce frumos e sa-ti zambeasca moartea...”, isi incepe Cabral marturisirea pe blogul personal, al carui motto este, culmea ironiei, “traind viata si vorbind despre ea”.

“Ma intorceam de pe Valea Jiului, de la Straja, am dat o fuga sa ne dam cu placa. Am plecat sambata la 6 dimineata, am oprit la Targu Jiu, la prietenul Dan, si am ajuns la Straja pe dupa-amiaza, pe la 2.00. Am stat pana seara pe partie, dupa ceva ceai, ciocolata calda si un vin fiert, am taiat-o la nani. Trezirea la 6 dimineata si hai acasa”, scrie Cabral, care a tinut mortis sa impartaseasca experienta si emotiile traite cu cititorii site-ului personal.

Senzatiile tari abia acum urmeaza... “Duminica, soare, muzica misto, 130 km/h, autostrada Bucuresti - Pitesti, Km 58. Ma gandeam eu in sinea mea de om multumit ca “ce zi frumoasa este”, cand guma de pe stanga fata a explodat. Nu stau acum sa ma pierd in insiruirea manevrelor (de mare spectaculozitate, de altfel) care au dus la rezolvarea situatiei. Cert e ca aveam multe sanse de imbratisat madama cu coasa, puteam sa ne suim pe balustrada, sa sarim in sant, sa ne dam peste cap... A fost un moment de rascruce. Am uitat de rate, de probleme, de greutati, am uitat ca viata “este grea”, concluzioneaza cu autoironie Cabral, tatal unei fetite superbe, in varsta de cinci ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.