Solistul nu mai da jos de la gat, de cateva luni bune, dispozitivul pe care l-a primit de la un prieten bun din Olanda. Desi nu este un tip prea credul din fire, el este convins ca acesta il apara de radiatiile din mediul inconjurator, in special cele provenite de la telefonul mobil si computer.

In ultima perioada este la moda, printre vedetele din showbiz, sa se afiseze cu diverse talismane si amulete menite sa-i apere de deochi sau sa le aduca noroc.

Laurentiu Cazan a gasit un mod inedit de a se proteja de radiatiile nocive din atmosfera prin intermediul unui dispozitiv pe care i l-a procurat un prieten din Olanda.

“In strainatate e ceva uzual sa porti asa ceva. Am inteles ca aceste dispozitive se gasesc si in Romania. Mie mi l-a dat un prieten bun si pot spune ca ma simt mult mai bine de cand am inceput sa-l port”, a declarat artistul, pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.