Microbul Hi 5 a prins nu doar la fotbalisti, dar si la alti “crai” din lumea mondena , care folosesc acest site de intalniri pentru a-si gasi iubite pe banda rulanta.

Fostul iubit al printesei R&B Cristina Spatar, italianul Mirco Maschio, si-a facut si el o pagina de prezentare, la categoria prieteni figurand mai multe romance decat italience, semn ca acestuia ii plac prospaturile autohtone.

Italianul a intrat in atentia presei mondene din Romania in urma relatiei pe care a avut-o cu printesa R&B-ului Cristina Spatar.

Desi lucrurile intre cei doi pareau a fi destul de serioase, si la un moment dat a fost vorba chiar de o posibila casatorie, cei doi s-au despartit insa subit, dupa ce cantareata a fost protagonista unui scandal sexual, ea fiind surprinsa de paparazzi la o intalnire “de taina” cu fotbalistul Ianis Zicu.

Daca solista a reusit pana la urma sa-si refaca viata personala, ea fiind dusa la altar in urma cu putin timp de Alin Ionescu, Mirco este, se pare, ghinionist in amor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.