El molcom, ea sprintena, Florin si Carmen Petrescu au ajuns la un compromis pentru vacanta de inceput de an.

Ei s-au imbarcat pe 4 ianuarie, din Miami, pe un luxos vas de croaziera si au debarcat in trei locatii exotice: San Juan, St. Martin si Labadee (Haiti). A urmat o saptamana de vis in Las Vegas, unde Axinte a spart bani la cazinou, iar Carmen in magazine.

Dupa ce a muncit un an intreg, fie la filmarile pentru Kanal D, fie in spectacole cu celebra-i caravana, Florin Petrescu alias Axinte a luat o binemeritata pauza imediat dupa Revelion, pe care i-a dedicat-o in intregime frumoasei sale sotii.

Si pentru ca lui ii place sa leneveasca, iar ei sa se plimbe si sa vada locuri noi, Florin si Carmen s-au imbarcat pe cel mai mare vas de croaziera al companiei Royal Caribbean.

“A fost o aventura incredibila. Am plecat pe 4 ianuarie din Bucuresti, in perioada in care zapada era cat casa, iar zborurile erau anulate unul dupa altul. Am avut noroc si am urcat in avion, insa la Paris era sa pierdem cursa spre Miami. A doua zi ne-am imbarcat pe vas si parca am intrat in alta lume. Era ca un oras plutitor, cu o capacitate totala de 4.500 de persoane”, ne-a povestit Carmen, sotia lui Axinte.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.