Desi nu are timp sa se ocupe de artisti consacrati precum Andra, Delia si Cream, Marius Moga cauta noi talente pe care sa le propulseze in lumea muzicala. Ultima “achizitie” a “micului Mozart” este si cantareata Neylini, careia artistul i-a compus deja cateva melodii.

Tot mai multi artisti sunt dispusi sa plateasca onorarii de mii de euro, pentru a beneficia macar de o melodie compusa de “micul Mozart”. Ei asteapta cate 3-4 luni pentru ca Moga sa le scrie o piesa, care, in scurt timp, poate ajunge hit.

Desi are foarte multe proiecte, iubitul Iuliei Vantur prefera sa renunte la solistii consacrati ai muzicii romanesti, pentru a se ocupa de tinerele talente.

Una dintre ele este si Nae Liliana Nicoleta, pe numele sau de scena Neylini, o tanara de 24 de ani, pe care compozitorul o considera o speranta a muzicii romanesti. Ea a filmat de curand primul sau videoclip, la piesa “Cu mine nu tine”, cantata in duet cu Matteo:

“La filmari a fost foarte obositor, asa cum se intampla mereu. Matteo are foarte mult umor, a reusit sa destinda atmosfera si sa lucram cu totii in conditii foarte bune. E un artist extraordinar”, a declarat Neylini, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.