Incredibil, dar adevarat! Fetele de la Spice Girls isi doresc sa cante pentru Nelson Mandela, dar nu au fost inca invitate la celebrarea celor 90 de ani pe care ii implineste fostul lider sud-african.
Vedetele s-au intanit cu Mandela in anul 1997, cand acesta le-a invitat la rezidenta sa din Pretorio, dupa ce cantaretele au tinut un concert de binefacere la Johannesburg. "Suntem prietene cu domnul Mandela si ne-ar placea sa cantam pentru el din nou", a spus Chisholm, cunoscuta sub numele de scena Sporty Spice. De cealalta parte, publicatia britanica "Daily Mirror" scria saptamana trecuta ca Mandela isi doreste ca fetele de la Spice Girls, care s-au reunit in toamna anului trecut pentru un turneu de adio, sa participe la un concert aniversar care va fi organizat la Londra, in Hyde Park, in iunie. Trupa s-a destramat in februarie 2001, dupa ce, in plin turneu, Geri a anuntat ca va parasi trupa. Cele patru membre ramase au lansat un al treilea album in 2000, "Forever", dar nu au mai avut foarte mare succes.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.