Cintaretul Mihai Traistariu s-a indragostit in ultima vreme de profesia de jurnalist. Artistul spune ca, dupa ce a citit cu lux de amanunte tot ce s-a scris de-a lungul timpului despre el si colegii sai de breasla, lucruri mai mult sau mai putin adevarate, s-a hotarit sa-si incerce norocul in ziaristica.
"Nu vreau sa-mi schimb profesia, e doar un hobby pe care l-am capatat cu ceva timp in urma si care a inceput sa-mi placa foarte mult. Cred ca primul interviu va fi cu iubita mea", glumeste cintaretul. Daca lucrurile vor merge asa cum isi doreste, Mihai nu exclude posibilitatea de a da examen la Facultatea de Jurnalism. Pina atunci insa, el a scris primul editorial din viata sa de viitor ziarist, in primul site specializat din tara in Eurovision, unde a incercat sa le explice concurentilor lucruri inedite despre profesia de cintaret.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.