Pentru ca se teme pentru siguranta sa, Costin Marculescu a decis sa apeleze la ajutorul unei firme de bodyguazi, care sa-i asigure protectia.

De asemenea, el si-a cumparat un pistol, pe care il poarta tot timpul la el, dupa ce, in urma cu doi ani, a fost batut crunt, in scara blocului, de trei indivizi.

Costin Marculescu este hotarat sa-si faca dreptate si le-a dat in judecata pe fosta sa asociata, Carmen Plesa, pe fosta sa eleva, Evelyn Bran, si pe mama acesteia, pentru cele 35 de acuzatii pe care femeile i le aduc.

Pe data de 3 martie va avea loc prima infatisare la tribunal, iar actorul cere daune morale de peste 5 miliarde de lei, pentru care a platit o taxa de timbru de 83 de milione:

“M-au acuzat ca am herpes genital si ca as fi dat si la alte fete, ca am intretinut relatii sexuale cu fete de 12-13 ani, ca am hartuit, agresat si chiar violat diferite eleve de la agentia mea de manechine si fotomodele, ca sunt infestat cu virusul HIV, ca fac trafic de carne vie, evaziune fiscala, etc. Consider ca cele trei impostoare s-au constituit intr-un grup infractional de tip mafiot si in scurt timp vor raspunde in fata justitiei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.