Aflata inca in Germania, mulatra din Braila se cam incurca in declaratii
Fotografiile publicate, ieri, de CANCAN, in care aparea fericita, alaturi de Ogica, precum si declaratiile martorilor din Mihailesti, care au povestit ca mulatra a intrat zambitoare in camera motelului, au facut-o pe Laurette sa se incurce in declaratii. Aflata inca in Germania, ieri, modelul Laurette Atindehou a tinut sa precizeze ca a depus o reclamatie la politie impotriva lui Stelian Ogica, pe care-l acuza de viol.

Pe de alta parte, comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a punctat: "Nu exista nicio reclamatie in acest sens. Daca ar fi existat, as fi aflat cu siguranta!". Mai mult, "victima" lui Ogica a spus cu seninatate, pentru un cotidian local din Braila, ca n-a discutat cu reporterii CANCAN despre viol. Asta desi exista probe care demonstreaza ca mulatra a relatat cu lux de amanunte propria varianta, potrivit careia ar fi fost dusa cu forta la motelul din Mihailesti si violata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.