Lansarea noului videoclip al Cristinei Rus pe piata muzicala a readus in atentia publicului un subiect oarecum lasat in uitare o vreme: are sau nu cantareata implanturi mamare?

In ciuda faptului ca volumul sanilor blondei este remarcabil mai mare fata de cel afisat in pictoriale si fotografii de acum cativa ani, vedeta sustine sus si tare ca nu si-a facut nicio interventie chirurgicala in zona decolteului. Mai mult, Cristina pune aceasta crestere spectaculoasa pe seama tratamentului cu pilule anticonceptionale.

"Ma bucur ca m-ati sunat sa clarificam problema. Pozele acelea mai vechi sunt dintr-o perioada in care eram inca in crestere, in plina dezvoltare fizica, e normal sa nu arat ca acum. Unde mai pui, ca de-a lungul anilor, am luat si eu, ca orice femeie, pastile anticonceptionale. Era firesc sa mi se mareasca sanii de la ele", ne-a declarat cantareata, atribuind generoasa meritul dezvoltarii sale miraculoase medicinei, insa nu chirurgiei. Zvonurile privind o posibila operatie a Cristinei au prins consistenta in momentul in care Iulia Vantur, buna ei prietena, si-a facut implant cu silicon si a si recunoscut public acest lucru.