Cand nonconformista Laura Andresan se intalneste fata in fata cu excentricul Cristian Tantareanu ies cu siguranta scantei.

Asa s-a intamplat saptamana trecuta, cand vedeta B1 TV a participat la o petrecere condimentata cu interviuri fierbinti si glume deocheate, pe care miliardarul tantareanu a organizat-o la Paradisul Verde.

Pentru ca are acasa o sotie extrem de ingaduitoare, care-l iubeste ca pe ochii din cap, Cristian tantareanu nu e nevoit sa-si infraneze gesturile libertine si vocabularul colorat. De altfel, nimeni nu si-l imagineaza pe carismaticul miliardar cuminte si sfios.

In timpul unei petreceri pe care a organizat-o saptamana trecuta la resedinta lui de la Corbeanca, Laura Andresan a exploatat cum trebuie comportamentul excentricului tantareanu si a reusit un interviu incendiar, care va fi difuzat la B1 TV, in editia de astazi a reality-show-ului “Interzis”, imediat dupa emisiunea “Nasul”.

“M-am asezat in bratele lui si evident, am vorbit despre sex. Domnul tantareanu ma ameninta, sa zic asa, cu partida de sex animalica, am dansat, ne-am distrat de minune, astfel ca il pot declara pe domnul tantareanu cel mai bun amant al meu....platonic”, a concluzionat Laura, dupa intalnirea de gradul zero cu cel mai sugubat miliardar din Romania.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.