Giurgiuveanul a rupt tacerea in exclusivitate pentru CANCAN

Acuzat ca a fortat-o pe mulatra Laurette ("Miss Turism 2007") sa faca sex cu el, intr-un motel de la marginea Bucurestiului, Stelian Ogica s-a hotarat sa povesteasca totul despre asa-zisul viol, in exclusivitate pentru CANCAN. Giugiuveanul ne-a declarat, asadar, cum s-a intalnit cu braileanca de 25 de ani, cum mama fetei l-a rugat sa aiba grija de aceasta, cum s-au distrat de Ziua Indragostitilor si cum au chefuit ca doi porumbei, in camera de motel.

"M-a rugat sa-i fac fiica celebra!"

"In ziua aceea (n.n. - 14 februarie 2008), am fost la Braila, la Laurette acasa, unde am cunoscut-o pe mama ei. Mama ei a fost incantata de mine. Eu am un fel aparte de a ma comporta cu o femeie. I-am dus un brat de flori mamei ei, ei de asemenea si un parfum scump", ne-a marturisit Ogica.

"Mama ei mi-a spus atunci ca Laurette e de vreo sase ani cu un italian, care vrea s-o ia de nevasta, dar ca nici ei nu-i place de el, nici lui Laurette. M-a rugat sa am grija de fiica ei, fiindca vrea sa devina celebra, ca sa scoata bani din modelling. Am venit cu Laurette la Bucuresti, in aceeasi zi (n.n. - 14 februarie) si seara am fost in vreo doua cluburi. Laurette chiar a renuntat la o prezentare, la un club de fite, pentru a sta cu mine la masa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.