Toata lumea asteapta cu mare interes botezul fetitei Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. Cei doi parinti vor sa-si crestineze odorul, iar speculatiile pe aceasta tema au inceput.

Micuta Ana Violeta reprezinta, in momentul de fata, cea mai mare bucurie pentru cei doi parinti, iar "Zina Surprizelor" isi dedica mare parte din timpul sau ingrijirii fetitei. De fapt, ea si-a dorit foarte mult un copil si a facut mari eforturi ca sa ramina insarcinata, gindindu-se, la un moment dat, chiar si la fertilizare in vitro. Intre timp, Andreea s-a apucat de lucru la o emisiune pentru Televiziunea publica si se pregateste ca ambasador UNICEF, pentru organizarea galei ce va avea loc in curind. Insa, cum botezul bate la usa, sotii Banica nu si-au gasit inca nasi.

Au existat mai multe persoane despre care s-a auzit ca ar putea fi cei care s-o boteze pe Ana Violeta. Cel mai veridic zvon a fost legat de Ion Tiriac, pe care doamna Banica il dorea drept nas. Insa, sotul sau s-a facut foc si para, n-a fost de acord ca omul de afaceri sa-i boteze fata. Sa nu uitam ca au existat zvonuri despre o eventuala poveste de dragoste intre Andreea si magnat. Cu multi ani in urma, s-a tot vehiculat, in presa, ca cei doi ar fi trait o idila.

Un alt nume luat in calcul este Valeriu Lazarov, insa cunoscutul om de televiziune nu a primit inca propunerea din partea Andreei. De altfel, Lazarov a si declarat public ca el si sotia sa, Augusta Dumitrascu, ar fi fost mindri sa-i boteze copilul Andreei, mai ales ca au lucrat multa vreme impreuna si ii leaga o amicitie frumoasa.

Botezul ar putea avea loc la Paris

Intorcindu-ne la Andreea si Stefan, pot exista si intimplari inedite. Daca cei doi s-au casatorit in mare secret, in America, este posibil ca botezul sa aiba loc tot pe meleaguri straine. Se zvoneste ca vedeta de televiziune si cintaretul rock & roll doresc ca botezul sa aiba loc la Paris, acolo unde au un apartament de lux.

In ceea ce-l priveste pe Ion Tiriac, se pare ca Andreea nu a renuntat inca la idee, dar e putin credibil ca-l va convinge pe barbatul sau sa-i accepte propunerea. Prieteni de-ai lor sustin ca au gasit un nas de botez, tocmai la Timisoara, familia Adamescu. Se cunosc de multa vreme, sint amici si Andreea are incredere in ei. Ramine de vazut daca informatiile se vor adeveri. Pina una, alta, cei doi pastreaza o discretie totala si nu vor sa dea amanunte despre data botezului sau alte lucruri interesante pentru presa. Asa cum ii stim, in mod sigur vom afla ca si-au botezat fiica, la doua zile dupa ce a avut loc evenimentul. Andreea Marin si Stefan Banica Jr. sustin ca se iubesc foarte tare si ca relatia lor este una puternica.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.