Noul album va fi o surpriza pentru fani, sustine managerul trupei

Animal X va scoate in mai cel de-al doilea album produs la A&A Records, noua lor casa de discuri. Acesta va marca o schimbare de stil, a spus managerul trupei. Insa Serban Copot (Hiena), Alexandru Salaman (Sopirla) si Mihai Penca (Vierme) mai au ceva de impartit cu vechea casa de productie, Music&Music. Desi au cistigat procesul pe care l-au intentat companiei, "Animalele" X sustin ca Music&Music le mai datoreaza 45.000 de dolari.
Animal X lucreaza la un nou album, care va fi lansat luna viitoare. "Isi schimba stilul. Va fi o surpriza pentru toata lumea", a spus managerul formatiei, Madalina Simionescu.

Schimbarea vine intr-o perioada in care propunerile de concerte nu mai curg la fel ca acum citiva ani. "Toata industria care priveste activitatea concertistica s-a dus la vale, iar noi revenim intr-un moment foarte prost din acest punct de vedere", au precizat Hiena, Sopirla si Vierme pentru "Evenimentul zilei", intr-un mail semnat in nume colectiv.
In august 2004, Animal X a intentat proces casei de discuri Music&Music. Trupa a cerut rezilierea contractului si o suma de bani pe care nu o primise din vinzarile de discuri si onorariile de la concerte. Cei trei au cistigat procesul, insa nu au primit banii. "Suma se ridica la aproximativ 45.000 de dolari", a spus Madalina Simionescu. Vierme, Hiena si Sopirla spun ca, deocamdata, lasa pe planul doi un nou proces prin care sa incerce sa-si recupereze banii.

Dupa o pauza muzicala mai lunga, cintaretii au lansat in noiembrie 2004 "Fun Raptor", primul album sub egida A&A Records. "Am revenit dupa un an si jumatate in care ne-am batut cu niste pseudomanageri de o prostie rar intilnita, la o casa de productie cu artisti mediocri", au explicat cei trei. Reprezentantii casei Music&Music nu au putut fi contactati pentru a raspunde acuzatiilor lansate de Animal X.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.