Asta si din cauza ratei crescute a consumului de alcool printre artistii din orice categorie. Oare asta ne face pe toti artsiti ? Eu afirm ferm ca nu. Desi am senzatia ca uneori chiar au aceleasi manifestari usor stangace, ajung acolo unde oamenii obisnuiti sau in mod obisnuit nu reusesc sa ajunga : la informatiile stocate in subconstient.

Artistii sunt dezinhibati mai ales pe scena si in raport cu presa, iar alcoolul are acest efect. Perturbari de personalitate ? Si de o parte si de cealalta. Alcoolul accentueaza efectele depresive, artistii sunt in marea lor majoritate depresivi... Poate ati inteles deja ca am restrans categoria artistilor la aceea a ‘artistilor’ de la Hollywood. De ce am folosit ghilimelele ? Este o optiune personala, voi sunteti liberi sa hotarati singuri daca au fost sau nu folosite in mod justificat.

Acest articol va sta sub semnul maximei renumitului scriitor francez Charles Baudelaire care spunea, ca un cunoscator, ca sub influenta alcoolului : “Omul rau devine execrabil, iar cel bun devine excelent”. Avem diferite clipuri cu vedete de prin lumea Hollywoodului care se afla sub influenta acestor potiuni magice. Cum reactioneaza fiecare ? Evident, in functie de personalitate, execrabil sau amuzant. Urmariti si judecati si voi...

Incepem cu o scurta incursiune in aceasta lume a viselor, ma refer la cea dominata de Bachus, apoi avansam spre cazuri particulare. Am observat insa expresivitatea pe care privirea o dobandeste in astfel de momente in care intri in contact cu profunzimile propriei personalitati, dar si expansivitatea crescuta.

Daca nu stiam pana acum acest lucru ? Nu, pentru ca de obicei in astfel de momente nu reusesc sa ma privesc in ochi nici macar in oglinda, iar a doua zi nu reusesc sa-i mai privesc in ochi pe cei carora le-am dedicat larghetea gesturilor.

Eh... la capitolul dulci amintiri am dat peste cateva poze cu petrecaretele Paris si Brit, odata cele mai bune tovarase de nebunii. Observati gesturile intime pe care si le permit doua femei care impartasesc pasiuni comune.

Ride the right pony

Dar Paris se descurca foarte bine si singura, sau oricum nu neaparat in duo-ul care a facut-o celebra. Aici ea danseaza alaturi de Nikki, surioara ei mai mica. Insa suficient de mare incat sa afle de la sora ei mai experimentata despre placerile vietii.

Inainte ca visul sa devina cosmar

Si Britney a demonstrat de nenumarate ori ca se descurca la acest capitol si fara Paris. Desi multi au spus ca blonduta mostenitoare a initiat-o pe blonduta fosta printesa, pardon fosta cu par si fosta blonduta si fosta in general. Din pacate invatacelul si-a depasit maestrul. Cel care o filmeaza este chiar Kevin Federline, pe vremea cand inca nu erau casatoriti.

Noua stea bahica

Se spune ca atunci cand se stinge o stea apare una noua. Dar constelatia lui Bachus continua sa se imbogateasca. Poate stelele dispar de pe covorul rosu, dar asta numai pentru a intra intr-un centru de dezintoxicare sau intr-un bar. Ordinea chiar nu conteaza, oricum cele doua destinatii se intrepatrund si se succed constant.