Artistii suedezi Biondo si La Gaylia Frazier s-au calificat in finala romaneasca pentru Eurovision. Biondo a castigat cea de-a doua semifinala si are sanse sa reprezinte Romania la Belgrad.
Trupa suedeza Biondo i-a surclasat pe toti artistii romani participanti la cea de-a doua semifinala a selectiei nationale pentru Eurovision, clasandu-se pe locul intai (cu melodia „Shine“), ceea ce le garanteaza un loc in finala din 23 februarie. Paula Seling si Provincialii, Nicola, Catalin Josan, trupa Zero feat. Marius Moga si VH 2 sunt ceilalti concurenti calificati in finala, in urma punctajului obtinut de la public si de la juriul de specialitate.

In ciuda estimarilor facute de fanii concursului pe site-ul Televiziunii Romane (oganizatorul selectiei) si pe alte site-uri dedicate Eurovisionului, trupa Biondo nu s-a lovit de o reticenta cu accente nationaliste si a reusit sa-i impresioneze pe membrii juriului, dar mai ales pe telespectatori, de la care a obtinut punctajul maxim. De altfel, la sfarsitul semifinalei, cei trei cantareti din Biondo s-au aratat foarte surprinsi de faptul ca au obtinut locul intai. „Nu ne vine sa credem. Nu ne asteptam la un asemenea succes. Cu locul intai obtinut in semifinala, ne-am marit considerabil sansele din finala“, a spus Lars, unul dintre membrii trupei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.