Dupa o relatie ce a durat mai bine de un an si jumatate, frumoasa iubita a lui Gheorghe Gheorghiu, pictorita Mariana Calfa, a decis sa anunte oficial ca totul intre ei s-a terminat. Motivul invocat a fost difereta de varsta dintre ei, dar si repetatele lui scene de gelozie, care ii ingradeau libertatea.
“Intre noi a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut in iulie 2006 la restaurantul Cupidon de la mare. Loc predestinat marilor iubiri, dar nu a fost sa fie. in timp, am realizat ca nu ne potrivim, nu avem nimic in comun”, povesteste Mariana Calfa.

Faptul ca el are 54 de ani, iar ea 36 a fost, cel putin pentru ea, un mare dezavantaj. “Eu vreau sa ma distrez, sa mai ies din casa, sa organizez expozitii de pictura... El nu era de acord, spunandu-mi ca am facut destule in viata asta. Simteam ca ma tine in loc. Nu-i placea sa iasa din casa, era excesiv de gelos. stia ca nu sunt fericita langa el, i-am spus de nenumarate ori ca vreau sa ne despartim si, cu toate acestea, el se purta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Credea ca glumesc”, sustine pictorita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.