Unul dintre cei mai bogati romani, "Regele medicamentelor", Laurentiu Stratulat, a convins-o pe Adnana sa se intoarca la vila familiei de la Snagov!

Lovitura de teatru in scandalul din familia unuia dintre cei mai bogati romani, Laurentiu Stratulat (cel care detine compania Relad - cea mai puternica de pe piata distributiei de medicamente din Romania)! Dupa ce sotia lui a fugit din vila familiei de la Snagov, iar el a dat-o in judecata cerand custodia unuia dintre cei doi copii ai lor, miliardarul a convins-o acum pe Adnana sa se intoarca acasa!

Zilele trecute, cei doi s-au intalnit la hotelul Hilton, ca sa stabileasca termenii unei intelegeri, fiind surprinsi acolo de paparazzii CANCAN care, ca de obicei, sunt un mijlocul evenimentelor. Miliardarul i-a explicat sotiei ca ar fi spre binele copiilor sa revina la resedinta familiei, iar ea a pus conditia ca el sa-si retraga actiunea din instanta.

Dialogul dintre cei doi parea, la un moment dat, ca va accentua criza din familia Stratulat, dar, de fapt, dupa ce au "jucat" cu cartile pe masa, cei doi au hotarat ca ar fi in favoarea amandurora sa-si reia relatia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.