Putini stiu ca Silvia Dumitrescu este o inpatimita a sporturilor extreme. insa, din aceasta cauza, in adolescenta, a trait o adevarata drama: a alunecat cu schiurile si s-a izbit cu fata de o stanca, rupandu-si nasul.

Dupa un an, si-a facut o operatie estetica, de care nu a fost foarte incantata. Acum, insa, cantareata doreste sa-si faca un lifting, care sa o mai intinereasca.

“Puteam sa mor”. Acestea sunt primele cuvinte pe care ni le-a spus Silvia, amintindu-si de nefericitele momente pe care le-a trait la varsta de 18 ani. Nonconformista din fire si chiar usor inconstienta, solista a plecat, impreuna cu o prietena, la sky, pe un traseu pe care nu multi aveau curajul sa-l parcurga.

“Drumul era extrem de ingust si, din cauza ghetii, am alunecat. Am intrat cu picioarele in zapada, dar m-am izbit cu fata de o stanca. imi amintesc ca am vazut stele verzi, la propriu, dupa care am avut negru in fata ochilor”, ne-a marturisit Silvia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.