Abia asteapta sa devina mamica, asa ca Ileana Lazariuc a inceput sa cutreiere magazinele pentru copii. Fiica Anastasiei Lazariuc isi doreste ca viitorul copil sa fie obisnuit de mic cu sporturile si, in acelasi timp, sa nu-l rasfete prea tare.
Ileana si Ion Ion Tiriac locuiesc la Paris, acolo va si naste Ileana. Cei doi intentioneaza sa se mute la Monte Carlo, unde are o casa superba viitorul tata. Actrita ce joaca in telenovele a consultat mai multi specialisti in domeniul sportului, astfel incit sa-si dea odorul din frageda pruncie sa practice exercitii fizice. Cei doi indragostiti vor sa fie parinti foarte buni, iar Ileana considera ca isi va indeplini cu brio rolul de mamica. In aceasta perioada ia lectii de la Anastasia, care va si sta la Paris atunci cind Ileana va naste si inca doua luni dupa aceea. Ramine de vazut cit de fericit va fi junele Tiriac cu soacra pe cap.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.