Personaje celebre, pe care le vedem zilnic in lumina reflectoarelor, au acasa frati sau surori care trec neobservati pe strada si care se bucura de avantajele anonimatului. Exista insa si vedete in devenire, care aspira la celebritatea rudelor de sange si care vin puternic din urma.

Oricum ar fi, nimeni nu se plange ca are un frate sau o sora VIP, din contra, se bucura de faptul ca numele purtat poate deschide usi importante. Printre alte chipuri deja cunoscute, Click! v-o prezinta in premiera pe sora topmodelului Valentina Pelinel, o adolescenta care vrea sa faca furori in marketing si afaceri.

Sandel si Andra fac furori pe scena

Sandel, fratele Andrei, este mai mare cu cativa ani decat solista. Sandel a devenit cunoscut datorita deosebitelor calitati vocale, puse in evidenta prin albumul pe care l-a scos alaturi de sora lui, intitulat “De la frate la sora” si care a fost premiat atat cu discul de aur, cat si cu cel de platina. Cei doi artisti sunt nedespartiti si pregatesc un nou album impreuna.

Ce frate frumos are Viziru!

O alta persoana care a ajuns cunoscuta datorita celebritatii fratelui sau este si Augustin, mezinul familiei Viziru. El a ajuns faimos datorita aspectului fizic, dar si pentru rolurile pe care le-a avut in telenovelele in care fratele sau a avut roluri principale: “Lacrimi de iubire” si “Iubire ca in filme”. Desi a disparut de mai bine de un an de pe “sticla”, el va reveni saptamana aceasta pe micul ecran, cu un rol in “Razboiul Sexelor”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.