Mare sarbatoare in familia Vioricai si a lui Ionita din Clejani. Miercuri seara, intr-o zi de 13 fara ghinion, apetisanta solista si-a serbat ziua de nastere la Clubul Elite, in fata caruia, evident, au fost parcate masini dintre cele mai elegante.
Fixata pentru ora 20.30, marea petrecere a inceput cu invitati (printre punctuali s-au aflat Catalin Muraru de la Roton si Razvan Popescu de la Radio 21)si cu Ionita, sotul sarbatoritei, dar fara cea care isi aniversa ziua de nastere. Ca orice femeie, acesteia i-a luat mult timp pana s-a dichisit pentru ca rezultatul sa fie asa cum si-a dorit. Un cavaler care sa o insoteasca tot a avut in persoana fiului ei, Fulgi, in varsta de 10 ani.

Recunoscuta pentru faptul ca nu are obsesia siluetei atat cat sa-si strice placerea de a imbraca rochii in culori deschise si decoltate, Viorica a aparut la propria petrecere cu fiul de mana, intr-o rochie crem-auriu, decoltata cat sa o arate apetisanta, dar un bun exemplu pentru artistele patriei care cred ca succesul la public tine exclusiv de talia de viespe si nu de voce!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.