Romantica va difuza in exclusivitate cel mai popular show de televiziune din Spania, "Hijos de Babel", astazi, de la orele 21.00 si, in reluare, vineri, 15 februarie, de la orele 22.30, anunta NewsIn.

In cadrul emisiunii, va evolua romanul Costel Busuioc, preferatul publicului spaniol. Romantica va pune la dispozitia telespectatorilor linia speciala 9409-Romantica la care oricine poate suna si transmite un mesaj de incurajare “vocii de aur a Banatului“. Gandurile tuturor celor care sunt alaturi de “Don Costel” vor fi transmise atat in Spania, cat si in intreaga lume.

Povestea banateanului este una asemanatoare multor altor romani plecati peste hotare in speranta unei vieti mai bune. Numai ca acolo norocul i-a suras din cu totul alta directie decat cea la care se astepta. Romanul a reusit sa-i cucereasca pe spanioli cu vocea sa.

Fascinati de talentul lui, prietenii l-au sfatuit sa mearga la concursul "Hijos de Babel", difuzat de televiziunea nationala spaniola. Daca va castiga concursul, Costel Busuioc va semna un contract cu o prestigioasa casa de discuri, iar daca se va numara printre cei trei finalisti, organizatorii se vor ocupa de promovarea sa in tara natala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.