Detinatorul licentei formatului "Surprize, Surprize", Valeriu Lazarov, a declarat ca emisiunea va lua o pauza in acest an, deoarece "Televiziunea Romana avea o optiune, prin contract, pentru anul 2008, pe care nu a exercitat-o".

TVR a decis sa nu uzeze de clauza de prioritate pe care o avea cu firma lui Lazarov, cazand de acord cu acesta ca emisiunea "denota o anume oboseala".

"Surprize, Surprize" a fost emisiunea cu cel mai mare succes la TVR timp de noua ani, in 18 stagiuni de televiziune, fiind lider de piata, in competitie cu marile filme de la Holywood, seriale sau meciuri, a adaugat Lazarov. Producatorul nu a exclus posibilitatea ca, dupa anul de pauza, sa reia colaborarea cu prezentatoarea Andreea Marin Banica, daca aceasta va fi disponibila.

Proaspata mamica, Andreea Marin Banica, a declarat ca a luat hotararea ca, odata cu nasterea primului sau copil, sa faca "o mare schimbare si in plan profesional, nu doar in cel personal". Dupa ce, timp de noua ani, a fost moderatorul si apoi directorul programului "Surprize, Surprize", Andreea a decis sa fie producatorul propriei licente. Ea nu a dat mai multe detalii despre proiectul sau si a indemnat presa si publicul "sa aiba rabdare".

Andreea Marina nu a exclus, pe viitor, "o colaborare, in paralel, cu domnul Valeriu Lazarov".