Una dintre cele mai mediatizate vedete din lume, Britney Spears, se pregateste pentru un nou turneu mondial realizat pentru promovarea celui mai recent album al sau, "Blackout", lansat in toamna anului trecut, potrivit unor surse apropiate cantaretei americane, informeaza dailymail.co.uk.
Cantareata, care de cateva zile a inceput sa se antreneze cu constiinciozitate la studioul de dans din cadrul Millenium Dance Complex, intentioneaza sa-si promoveze noul album, "Blackout", printr-o serie de concerte internationale. Cu toate acestea, Briteney trebuie sa depuna eforturi uriase pentru a demonstra ca mai are ceva de spus pe plan profesional, avand in vedere aparitiile jenante din ultimul timp, precum si dificultatile personale cu care s-a confruntat si se confrunta inca Spears.

Cantareata a fost internata pentru cateva zile, la inceputul lunii februarie, in sectia de psihiatrie a spitalului UCLA, la cererea psihiatrului sau. Ultima data aceasta a socat aparand pe scena galei MTV imbracata ca o dansatoare de strip-tease, intr-un costum cu bikini negru si cizme lungi cu toc, si a inceput sa mimeze versurile noului ei single "Gimme More". intre timp, Britney a hotarat sa profite de talentele sale artistice, acceptand sa dea lectii de dans unui grup de opt copii, cu varste cuprinse intre patru si noua ani. Chiar daca albumul "Blackout", lansat pe 30 octombrie 2007, a fost intampinat cu descrieri variate, de la "triumfal" la "groaznic", majoritatea criticilor sunt insa pozitive.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.