Cunoscutul producator tv a spulberat zvonurile conform carora el si sotia sa, Augusta Dumitrascu, ar fi nasii fetitei cuplului Marin-Banica.

Mai mult, Lazarov spune ca ar fi fost incantat sa fie parintele spiritual al Anei Violeta, dar ca Andreea Marin nu i-a propus niciodata sa-i naseasca fiica. Desi a stat cateva saptamani in Bucuresti, producatorul a fost foarte ocupat si nu a avut timp sa o viziteze pe “Zana”.

Este limpede faptul ca Valeriu Lazarov o regreta pe Andreea Marin, cea alaturi de care a colaborat, timp de noua ani, la emisiunea “Surprize, surprize”. Tocmai datorita faptului ca “Zana” este greu de inlocuit, producatorul a luat decizia ca anul 2008 sa fie unul de vacanta pentru vestita emisiune, urmand ca aceasta sa reinceapa in primavara anului viitor.

Si, tocmai pentru ca, momentan, nu a gasit o inlocuitoare pentru celebra vedeta, Lazarov a declarat: “Daca Andreea vrea sa revina la “Surprize”, este binevenita. Dar, din cate stiu, ea doreste sa aiba propriul sau format pe care sa il prezinte unei televiziuni”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.