Fetele cuminti de altadata sunt acum femei in toata firea, bombe-sexy care au pus pe jar multi barbati celebri si care nu au spus “Nu” pictorialelor indraznete. Click! va propune o intoarcere in timp si va prezinta imagini de arhiva cu cele mai cunoscute cantarete ale momentului. Chiar daca in urma cu zece ani “platformele”, coditele sau hainutele de plastic aveau farmecul lor, trebuie sa recunoastem ca evolutia de la pustoaica la “diva” le prinde acum de minune.

Asa arata Delia la majorat!

Avea doar 18 ani cand fenomenul muzical N&D facea furori in discoteci. Delia Matache, pustoaica blonda cu chip angelic, s-a transformat intr-o femeie fatala, care a ispitit multi barbati celebri, printre care si fiul fostului selectioner, Anghel Iordanescu.

Acum este una dintre cele mai bune voci autohtone, dar si una dintre cele mai sexy soliste. Cu un bust modelat de chirurgul estetician, Delia stie sa-si valorifice atuurile pe scena, atitudinea timida si hainutele “cuminti” fiind de domeniul trecutului, la fel si trupa care a lansat-o.