Noua sotie a presedintelui Nicolas Sarkozy, Carla Bruni, a declarat ca vrea sa "isi pastreze personalitatea”, cu toate ca a devenit Prima Doamna a Frantei.

"Nu stiu inca ce pot face in calitate de Prima Doamna, dar stiu cum voi face totul: cu seriozitate", a declarat fostul manechin intr-un interviu , publicat miercuri in saptamanalul Express, anunta NewsIn. De asemenea ea a precizat ca este diferita fata de alte foste Prime Doamne ale Frantei, precum Danielle Mitterand sau Bernadette Chirac. "Sunt femei pe care le respect. Totusi, asa cum Nicolas nu seamana cu niciunul dintre predecesorii sai, mi-ar placea si mie, respectand demnitatea functiei, sa imi pastrez personalitatea", a afirmat ea.

"Intre mine si Nicolas a fost ceva mai mult decat rapid, a fost instantaneu. Asa ca, noua ni s-a parut ca a trecut destul de mult timp”, a comentat Bruni derularea rapida a evenimentelor din relatia sa cu presedintele Frantei.

Cantareata a avut legaturi cu multi barbati in trecut si are un fiu, Aurelian, dintr-o relatie cu filosoful Raphael Enthoven. "Inteleg ca oamenii sunt ingrijorati de ceea ce sunt. Dar vreau sa ii linistesc pe francezi. Am 40 de ani, sunt normala, serioasa, realista, simpla, desi sunt privilegiata", a declara Bruni.

Bruni a anuntat ca prima sa vizita in calitate de Prima Doamna va avea loc in Marea Britanie, in perioada 26 - 28 martie, adaugand ca va fi "incantata" sa o cunoasca pe regina Elizabeth a II-a.

Casatoria sa cu Sarkozy a dus la o prabusire in sondaje a sefului statului, multi alegatori acuzandu-l ca se concentreaza prea mult asupra vietii sale private si prea putin asupra problemelor economice, cum ar fi cresterea preturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.