Concurentii din prima semifinala a Eurovisionului s-au dovedit a fi destul de zgarciti in ceea ce priveste tinutele de scena.

Acestia au preferat fie sa poarte haine pe care le aveau deja in garderoba personala, fie sa le inchirieze de la o anumita casa de moda. Este si cazul lui Nico, cea care a castigat detasat semifinala in haine inchiriate.

Solista a anuntat, in urma cu aproximativ trei saptamani, ca pregateste o surpriza de proportii referitoare la aparitia sa pe scena Eurovision.

Convinsa ca imaginea poate influenta in mare masura voturile din partea publicului, Nico s-a gandit sa-si exploateze trupul asa cum nu a mai facut-o pana acum si sa opteze pentru o tinuta sexy, extrem de decoltata.

Dar iata ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar stilistul angajat de Roton, casa de discuri a cantaretei, i-a inchiriat, de la casa de moda a Irinei Shrotter, o rochie argintie, stil gogosar, pe care a accesorizat-o indraznet, cu manusi lungi din piele neagra.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.