Dupa ce Oana a dezvaluit in CANCAN ca mama ei are un amant mai tanar, paparazzii nostri au surprins-o pe Marioara Zavoranu in compania unui barbat de care este nedespartita!

Dezvaluirile absolut socante pe care Oana Zavoranu le-a facut despre mama ei, Marioara, par sa prinda contur. Oana a marturisit in urma cu o saptamana, in exclusivitate pentru CANCAN, ca scandalul pe averea familiei ei este alimentat de un barbat care are o relatie amoroasa cu mama ei (n.n. - totusi, o femeie in varsta de 59 de ani).

"O suspectez pe mama ca are o legatura sentimentala cu un barbat mult mai tanar decat ea, care este si subalternul ei. Desi cunosc si numele acestuia, nu vreau sa-l fac public, pe motiv ca nu i-am surprins niciodata in ipostaze tandre. Sunt sigura ca banuielile mele se vor adeveri si intreaga poveste va iesi la lumina", ne-a declarat Oana Zavoranu.

CANCAN a incercat sa afle daca intr-adevar exista misteriosul amant care a dezbinat familia Zavoranu si va prezinta azi ce anume au descoperit paparazzii nostri. Acestia au surprins-o pe Marioara Zavoranu, mai multe zile la rand, in compania unui barbat, de care este nedespartita!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.