Pentru ca cele mai multe dintre modelele noastre sunt certate cu igiena, designerii se vad nevoiti ca, dupa prezentari, sa-si duca colectiile la curatatorie.

Unii dintre stilisti sustin ca, adesea, nu au mai reusit sa-si salveze creatiile vestimentare in valoare de mii de euro, fiind obligati sa le arunce la cos.

Absolvent al Kingston University Londra si al Universitatii de Arte Vizuale si Design din Cluj-Napoca, tanarul creator de moda Mircea Barbulescu a facut, recent, la emisiunea Antena 2 Special, dezvaluiri de senzatie din culisele festivalurilor de moda cu pretentii de la noi, precum Fashion Week.

Designerul a acuzat majoritatea modelelor din Romania ca nu se spala si distrug astfel, din cauza mirosului insuportabil de transpiratie, rochii de mii de euro.

“E uimitor sa vezi niste fete de 20 de ani, manechine, nu oameni ai strazii, care nu se spala. Ele put a transpiratie atat de tare ca e imposibil dupa aceea sa mai vinzi creatia respectiva!”, a declarat indignat acesta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.