Mare tristete pentru fanii Roxanei Ionescu. Daca pana acum a fost o prezenta frecventa in revistele dedicate barbatilor, vedeta Antenei 1 nu va mai putea fi vazuta in aceasta postura de acum incolo. Mama Natura sustine ca o femeie maritata nu mai are ce cauta in paginile revistelor pentru barbati.
Desi a trecut la un alt nivel profesional, promovata fiind de la postura de “bomba sexy” a emisiunii “Ciao, Darwin!”, unde vedeta Antenei 1 era coprezentatoarea lui Dan Negru, la cea de prezentatoare a emisiunii pentru copii “Vreau sa fiu mare vedeta”, Roxana se plange ca publicul o percepe doar ca pe o femeie fatala:

“Nu vreau sa mai fiu o bomba sexy. M-am maturizat din toate punctele de vedere si as vrea ca publicul sa inteleaga asta. Sunt o femeie serioasa, maritata. Nu voi mai aparea dezbracata in nici o revista, nu voi mai purta tinute extrem de provocatoare in emisiuni. Vreau ca fanii mei sa ma vada ca pe omul de televiziune Roxana Ionescu, nu ca pe Mama Natura. Pot impresiona oamenii si prin alte lucruri, nu doar prin nurii mei”, a declarat vedeta, in exclusivitate, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.