S-au despartit de mai bine de o luna, dar tot mai apar intrebari cu privire la ce s-a intamplat de fapt in povestea de iubire dintre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc. Sa fi fost vorba chiar despre o nunta secreta intre cei doi? Asa relateaza revista Q Magazin in numarul care a aparut ieri pe piata.

Culisele despartirii Elenei Basescu de Andrei Hrebenciuc incep sa iasa la iveala, iar vinovati par sa fie chiar parintii, plus un alt nume extrem de sonor in Romania, Gigi Becali, se afirma in paginile revistei.

Anul trecut, Viorel Hrebenciuc a planuit in secret o nunta a celor doi tineri, programata pentru aceasta vara. Traian Basescu ar fi trebuit pus in fata faptului implinit, ca sa nu se mai poata opune, iar nunta ar fi fost una cu mare fast, exact intre alegerile locale si cele parlamentare.

Din pacate, cel mai bun prieten al lui Hrebenciuc, anume Gigi Becali, a scapat in presa, la jumatatea lunii decembrie, ca le-ar putea fi nas celor doi la nunta din vara. Imediat, Basescu a luat foc si si-a chemat fiica la ordine pentru a afla ce ganduri are, de fapt. Se pare ca el i-ar fi interzis categoric acesteia sa faca asemenea miscare in anul electoral.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.