Desi nu mai impart acelasi barbat, fotomodelele Andreea tonciu si Alexandra Enachescu, respectiv fosta amanta si actuala iubita a fotbalistului, au fost, de curand, pe punctul de a se lua la bataie. Alexandra nu e dispusa sa o ierte pe Andreea pentru ca a avut o relatie intima cu iubitul ei.

Andreea tonciu a facut marea greseala de face pu-blica relatia pe care a avut-o cu fotbalistul Cristi Pulhac, in perioada in care el luase o pauza cu iubita lui oficiala, vestitul fotomodel Alexandra Enachescu.

Desi a trecut mai bine de un an de la escapada amoroasa a sportivului, cele doua femei, care se cunosc de pe podiumul de moda, continua sa se atace, chiar si in public. Totusi, cea care pare sa lase de la ea este “amanta”.

“Eu am trecut peste acest episod negativ din viata mea. Sunt indragostita, am o relatie serioasa cu un barbat minunat si nu ma mai intereseaza Pulhac sau iubita lui. Se pare ca ea nu vrea sa dea uitarii incidentul si nu pierde nici o ocazie sa ma umileasca, sa ma jigneasca si sa ma faca sa ma simt prost”, a declarat Andreea, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.