Mihai si Iulia Albu au ales pentru “cuibusorul lor de nebunii” un apartament spatios, langa Parcul National, acolo unde la prima ora a diminetii cei doi merg la jogging.

Mari iubitori de arta, ei si-au decorat casa cu obiecte descoperite in anticariatele din Bucurestiul vechi, dar si la targurile de antichitati.

“Am amenajat casa dupa cum am simtit. Suntem pasionati de obiectele de decor si petrecem amandoi ore intregi in anticariate. Am personalizat casa cu lucruri mici, care pentru altii par nesemnificative, dar pentru noi ele conteaza si fac toata diferenta”, sustine Mihai Albu.

Dincolo de seturile de vesela din portelan fin, de sfesnicele din argint masiv si cristaluri, etajerele din casa celor doi indragostiti sunt pline de “vechituri” cu o valoare data mai mult de trecerea timpului. Binocluri din fildes, ochelari din aur ce dateaza din secolul trecut, un ursulet din anii '20 si ceasuri de buzunar, pe care boierii de altadata le purtau la buzunarul vestei, creeaza atmosfera unei alte epoci intr-un apartament modern.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.