Stralucirea si eleganta au invadat Teatrul National, joi seara, cand cele mai importante personalitati din industria de frumusete si din show-bizz au pasit pe covorul rosu pentru a insfaca un Oscar in cadrul celei de-a patra editii a Galei Pantene Beauty Awards.
Printre acestea s-au numarat Doina Levintza, Catalin Botezatu, Andreea Raicu, Daniela Nane, Iulia Dobrin, Andreea Esca si Alexandre Eram, Andi si Olivia Moisescu, Cristian Tabara, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu.

Gazda evenimentului a fost nimeni alta decat Mihaela Radulescu, vedeta care si-a spalat de multe ori rufele in public atunci cand s-a razboit prin vorbe dure cu Irina Schrotter sau Daniela Nane, pe care a catadicsit sa o prezinte cu o usoara ironie in seara cu pricina.Surpriza serii a oferit-o insa Loredana. Premiata la categoria ''Stil de coafura'', blonda ar fi putut fi usor confundata cu Eva dupa toaleta ''frunzuroasa'' cu care a dorit sa rupa gura teatrului.

Mai in forma ca niciodata, fosta vedeta a Eurovisionului a tinut sa cante din toti plamanii "Le le"- sau cel putin asa ne explicam absenta celei mai mici urme de lenjerie intima. Noroc cu Mihaela, care a tinut sa ne linisteasca si ne-a explicat ca Lori e libera pana la verigheta.
Cuplul cu cea mai eleganta prezenta publica a fost declarat cel format din Andreea Esca si Alexandre Eram.

Intr-o romana stricata, francezul Alexandre a afirmat, mai in gluma, mai in serios, ca stirista de la Pro TV reprezinta pentru el "echilibrul dintre living si baie".
Andi Moisescu a fost declarat drept vedeta masculina cu cel mai elegant stil. Impresionat de trofeul castigat, prezentatorul a marturisit ca a devenit un barbat ''marca inregistrata'', dupa ce s-a casatorit cu Olivia Steer.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.