"Il saruta pe baiat cu pasiune si mainile i se plimbau pe tot corpul lui", si-a inceput marturia Ralph Chacon, un fost angajat a lui Michael Jackson, joi, la tribunalul din Santa Maria, unde a spus ca l-a suprins pe cantaret in timpul unui act sexual oral cu un baietel pe care l-a recunoscut apoi ca fiind actorul Macaulay Culkin.
Chacon, paznic la Neverland la inceputul anilor ’90, a fost audiat dupa ce procurorii au invocat o lege ce permite prezentarea de fapte din trecutul acuzatului pentru a pune in lumina un eventual comportament recidivist. Jackson este judecat pentru abuzuri sexuale comise in 2003 asupra unui minor.

CU LUX DE AMANUNTE

"Il saruta pe baiat cu pasiune si mainile i se plimbau pe tot corpul lui", a spus paznicul, descriind apoi in detaliu actul sexual oral dintre cantaret si minor. "Erau intr-un jacuzzi si Jackson l-a sarutat pe umeri, pe spate si apoi... mai jos. Am mai asistat la o scena in care Michael il saruta pe baietel pe un teren de golf".

Este vorba tocmai de baietelul care a lansat procedura extrem de mediatizata impotriva lui Jackson in 1993. Familia lui Macaulay a renuntat la proces in schimbul sumei de 20 de milioane de dolari. O fosta femeie de serviciu, Adrian McManus, a declarat apoi ca l-a vazut pe star sarutand trei baieti, atingandu-le fesele sau zona din fata a pantalonilor. McManus a spus ca acesti baieti dormeau in mod regulat in patul lui Jackson.

DURERE SI DERUTA

Mama cantaretului, prezenta la toate audierile de la inceputul procesului, s-a strecurat afara din sala putin dupa inceputul acestei marturii, in timp ce mai multi fani ai lui Michael din sala plangeau. Avocatul starului, Tom Mesereau, a atacat cu virulenta credibilitatea martorului. El a insistat pe motivatiile financiare ale lui Chacon, care si-a vandut povestea unui ziar de senzatie si a incercat sa obtina bani de la cantaret printr-un proces pe care l-a pierdut la mijlocul anilor ’90.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.