Vestea ca Gabriela Cristea si Marcel Toader, fostul sot al Anei Maria Ferent, sint un cuplu, a uimit si a deranjat pe toata lumea.

Multi si-au dat cu parerea, ca o femeie frumoasa ca vedeta de la Kanal D nu se poate uita la un barbat ca Marcel Toader, care arata bine, dar e cunoscut pentru firea lui violenta. Cea care prezinta emisiunea "Nora pentru mama" a fost surprinsa, serile trecute, de catre paparazzi, alaturi de Marcel. Cei doi au iesit impreuna la un restaurant, purtindu-se tandru unul cu altul. Au inceput speculatiile, dar si sfaturile Anei Maria Ferent catre Gabriela. Aceasta i-a sugerat brunetei sa aiba grija cu amorezul care a avut patru casatorii la activ si obisnuieste sa-si articuleze sotiile. Cintareata o sfatuia pe Gabriela sa renunte la povestea de iubire cu acesta, pentru ca, la un moment dat, o va rani si, in mod sigur, va minca bataie. Sa nu uitam ca Ana Maria a fost casatorita cu omul de afaceri si crede ca este indreptatita sa-si dea acum cu parerea, avind o experienta de neuitat. De altfel, despre amorez se stie ca e un om violent, cel putin asa sustin femeile din viata sa, iar Gabriela ar avea de suferit. Insa, cea care stie ce are de facut este vedeta de la Kanal D, care se considera majora si responsabila de faptele ei si ne-a marturisit ca nu priveste pe nimeni viata ei personala.

Nu are nevoie sa fie sfatuita cu cine sa iasa

"Ce m-a deranjat pe mine au fost sfaturile Anei Maria Ferent. Cine i le-a cerut? Nu am nevoie sa-mi spuna cu cine sa ies si, mai ales, sa-mi dea sfaturi privind ceea ce trebuie sa fac. Nu inteleg cine-i da dreptul sa se amestece si sa vorbeasca despre viata altcuiva. Emisiunea mea are rating foarte bun si asta ma multumeste extraordinar. Am realizari despre care se vorbeste, iar ce spune Ana Maria Ferent sint doar vorbe fara sens si rautati. Ma deranjeaza ca are tupeul sa se amestece in viata mea privata. In ceea ce priveste relatia cu Marcel, nu ne-am comportat ca doi iubiti, iar pozele aparute in presa pot fi interpretate. Nu traiesc, deocamdata, o poveste de iubire cu acesta, ne cunoastem de cinci ani, sintem amici. Daca va fi sa fie mai mult, voi vedea, dar asta nu priveste pe nimeni. Nu cred ca am facut rau nimanui, incit sa fiu mediatizata atit de mult. Am alte treburi de facut decit sa stau sa ascult lamentarile unei femei cu probleme". De altfel, Gabriela a avut o relatie cu un om de afaceri grec, care s-a terminat de curind. Nu a vrut sa vorbeasca despre acest lucru, iar povestea de iubire cu Marcel Toader nici n-a negat-o, dar nici nu a recunoscut ca ar fi iubiti. Vom vedea daca cei doi vor fi un cuplu sau Gabriela va gasi intelepciunea sa stea departe de barbatul care este atit de contestat de toate femeile din viata lui. Dar daca il iubeste, e alegerea ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.