Nunta lui Cristian Chivu cu Adelina Elisei este la ora actuala subiectul preferat al presei sportive si mondene romanesti.

In ciuda speculatiilor care se fac, cei doi logodnici se afla inca in faza in care se mai consulta in privinta detaliilor legate de ceremonie, mai primesc sfaturi de la specialisti, mai analizeaza.

Numele celebrului designer libanez Elie Saab a fost pomenit de Ioana sucu, organizatoarea evenimentului, dar Adelina nu este deocamdata decisa asupra creatorului de moda care-i va realiza rochia de mireasa.

Inca din perioda in care era jurnalist, vedeta stirilor sportive de la Antena 3 admira creatiile tinerelor de la Ersa Atelier, dar acum, de cand se gandeste la nunta, a fost tentata si sa viziteze salonul firmei spaniole Pronovias, care are reprezentanta la Bucuresti.

Pe de alta parte, nu e un secret pentru nimeni ca foarte multi designeri autohtoni s-au oferit sa-i realizeze o toaleta speciala, asa ca, la momentul acesta, viitoarea mireasa are de vazut inca multe cataloage cu rochii, dar in nici un caz nu a luat deja o decizie in acest sens.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.