Duetul Moga-Randi a devenit, in foarte scurt timp, de la un proiect inedit, o certitudine pe piata muzicala romaneasca.

Lansarea in Europa a single-ului "Oh La La"(varianta internationala a hitului "Beijo La La"), in urma colaborarii Morandi cu Universal Music Group International, a facut cunoscut acest proiect si peste hotare.
Astfel, "decizia de a semna cu filiala din Romania a venit ca o extensie fireasca a acestui lucru", afirma Marius Moga despre contractul ce i-a adus cu noul album, "N3XT", pe mai multe posturi de radio din Rusia.

Saptamana trecuta, cel de-al doilea single de pe albumul celor de la Morandi, "Angels" ("Love Is The Answer"), a fost foarte bine primit, devenind una dintre cele mai difuzate piese in aceasta tara.

Videoclipul acestei piese a fost filmat in intregime la studiourile Castel Film, pe o vreme extrem de neprielnica, exact la polul opus cu ce s-a intamplat la primul extras pe single, "Afrika". Aceasta melodie nu se limiteaza la a fi doar al doilea succes de pe cel mai recent album, Marius si Randi dorind sa traga un semnal de alarma cu ajutorul acesteia pentru a deveni un adevarat mesaj social.

Albumul "N3XT", promovat de Universal Music, cuprinde 14 piese, muzica si textul apartinand in exclusivitate lui Marius Moga si Randi, cu exceptia ultimului cantec, "Reality & Dreams" (feat. Lisa), o creatie a lui Mike Thomas. Melodiile sunt cu precadere de dragoste, armonioase si cu versuri sugestive. Pentru acest album, Morandi a colaborat cu Corina Chiriac, Helene (Elena Morosanu), fetele de la Wassabi (Lisa si Lora), precum si cu Alexandra Ungureanu si Anda Adam.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.