Scoateti sampania de la frigider, pentru ca este vorba de doua cifre importante in istoria muzicii: 25 de ani de la megasuccesul lui Michael si 50 de editii pentru premiile Grammy. Evenimentul va avea loc pe data de 10 februarie si va fi transmis de CBS. Asadar porniti cronometrul si daca suferiti cu inima, asigurati-va ca aveti la indemana medicamentele necesare. Nu de alta, dar reintalnirea cu Michael s-ar putea sa fie suprasolicitanta pentru un sistem nervos sensibil, mai ales daca mai sunteti si nostalgici.

Conform NY Daily News, producatorul show-ului de decernare a prestigioselor premii muzicale (Ken Ehrlich) ar fi dorit ca Michael sa realizeze un spectacol de zile mari cu aceasta ocazie, care sa includa unele din hiturile lui, interpretate in duet cu alte celebritati. Astfel Fergie ar fi urmat sa cante pe melodia “Beat it”, Will.I.am pe “The girl is mine” si chiar Akon pe melodia “Wanna be startin' somethin'”. Nu ar fi lipsit din repertoriu nici hitul “Billie Jean” la care si-ar fi adus contributia Kanye West.

O sursa din interior a spus insa ca Michael nu este pregatit pentru un spectacol de asemenea proportii, deoarece ar avea nevoie de mai mult timp pentru a pregati noi versiuni ale cantecelor si pentru a repeta. Un lucru este sigur: Michael nu ar mai trebui sa piarda timpul pe la cabina de machiaj pentru a reconstitui personajul din Thriller. Esteticienii au facut o treaba mult prea buna.

Si desi sunt slabe sansele ca Michael sa si cante, se pare ca el va fi prezent pe scena, organizatorul evenimentului mizand pe faptul ca noul look -mereu in transformare- al lui Michael Jackson va creste considerabil audienta. Asa ca noi propunem sa incepem pariurile: se va topi sau nu Michael Jackson pe scena?