Acum se poate considera fericita, pentru ca a reusit sa se reapropie de Bogdan Stelea.
Actrita-cintareata Lili Sandu a fost surprinsa de presa la bratul fostului portar, in Paris, unde i-a vizitat pe Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc. Se vedea cit de colo ca sint un cuplu, dar Lili a noastra nu recunoaste ca ar dori o impacare cu acesta, ci spune ca au fost acolo doar ca amici. Dar prietenele sale o contrazic si au marturisit ca domnisoara Sandu isi doreste foarte mult sa fie impreuna cu sportivul si, intr-un final, sa-i devina sotie. A si pariat ca, pina la sfirsitul acestui an il va determina pe Stelea s-o ia de nevasta

Nu intelegem de ce nu recunoaste, mai ales ca ar fi o mare realizare pentru ea, tinind cont de faptul ca, din punct de vedere profesional, nu s-a mai auzit nimic de ea si nimeni n-o mai vrea intr-o telenovela. Elvetienii s-au evaporat, asa ca Stelea ramine singura certitudine din viata ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.