De departe, cel mai inedit raspuns a venit din partea Danielei Gyorfi, care ne-a declarat ca obisnuieste sa defileze in lenjerie intima in fata iubitului sau, pentru a-l incita in permanenta.

Daniela Gyorfi a fost mereu deschisa si dezinhibata, indiferent de subiectul abordat, iar acum nu s-a sfiit sa ne impartaseasca o parte din trucurile de care se foloseste in amor. Artista ne-a spus ca din arsenalul sau de seductie fac parte o lenjerie intima de calitate, multa tandrete si imaginatie.

“Sexul este extrem de important intr-o relatie. Exista povesti care se termina tocmai din cauza ca partenerii nu sunt compatibili sexual. Asta este esential, in primul rand, sa existe de la bun inceput atractia fizica intre barbat si femeie, pentru ca mai intai ne privim, si apoi stam de vorba, nu? Apoi, cred ca femeia este responsabila de pastrarea pasiunii in cuplu. Si eu am tacticile mele, imi cumpar deseori lenjerie intima de calitate, sexy, si defilez imbracata asa in fata iubitului meu. Ii place foarte mult. Apoi, daca face baie, ma strecor langa el, iar el face la fel. Il sarut, il alint, am grija sa fiu tandra cu el si sa am imaginatie, orice barbat apreciaza asta. Dimineata il trezesc cu zambetul pe buze, ii prepar cafeaua, sunt atenta cu el. Cateodata mai bem cate un pahar cu vin, ne relaxeaza. In rest, cred ca este foarte bine sa-i ofer libertate, sa nu se simta niciodata ingradit langa mine”, ne-a povestit Daniela.