Relansarea carierei lui Kylie Minogue dupa afectiunea de cancer a adus dupa sine si despartirea de actorul francez Olivier Martinez. Dar iata ca soarele a stralucit din nou pe strada setimentala a mignonei australience si cei doi sunt din nou impreuna, la un an de la anuntul separarii lor, potrivit cotidianului "Daily Mail".

Cei doi au fost surprinsi in ipostaze intime in Paris, de mai multe ori, in cursul saptamanii trecute, iar surse apropiate celor doi spun ca Minogue a fost de acord sa se impace cu Martinez, cu conditia sa incerce sa aiba impreuna un copil. "Ollie (Olivier Martinez, n.r.) a fost de acord cu un copil. Acest lucru a afectat relatia lor in trecut. Amandoi au fost singuri in cursul ultimului an si Kylie si-a dat seama ca nu a mai gasit pe nimeni care sa-i semene", a declarat o sursa apropiata cantaretei pentru publicatia britanica "Daily Mail".

"Ollie i-a spus ca este pregatit sa-si intemeieze o familie, sa se casatoreasca, sa se aseze la casa lui. De altfel, au decis ca, daca nu reusesc sa aiba un copil intr-un an, sa adopte", a mai spus sursa.

De la despartire, Olivier a fost asociat cu mai multe femei frumoase, printre care se numara top modelul spaniol Goya Toledo, in timp ce despre Kylie s-a scris ca ar avea o relatie cu regizorul Alexander Dahm. Cantareata a negat, spunand ca "ar fi imoral" sa aiba o relatie cu un barbat casatorit.

Australianca va sustine un concert incendiar si in Romania, in cadrul turneului mondial "KylieX 2008", pe data de 17 mai, pe Stadionul Cotroceni.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.