A devenit celebru dupa ce a jucat in prima telenovela romneasca, "Numai iubirea". Dan Bordeianu este un actor talentat, arata bine si s-a impus repede in peisajul telenovelei autohtone.
A trait o poveste de dragoste cu Adela Popescu, s-au despartit, iar acum este singur. S-au impacat, a incercat s-o convinga sa ramina linga el, dar nu a reusit, ea fiind acum iubita lui Marius Kalmar, cel mai bun prieten al lui Chivu. In momentul de fata, Bordeianu are citeva propuneri de la postul Acasa, sa realizeze niste emisiuni si sa joace intr-o noua telenovela.

In viata personala, e cam nenorocos in dragoste si nu prea mai are, cel putin in momentul de fata, incredere in femei. Insa, doamnele roiesc in jurul lui, iar o englezoaica get-beget, Ingrid, e indragostita lulea de artist. Are 20 de ani, e frumoasa si crede ca il poate face fericit pe actor. Pina una, alta, nu s-au vazut decit o data, dar ea spera ca vor fi un cuplu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.