Lili Sandu nu si-a pierdut speranta de a pune mana pe un bogatas, precum bunele sale prietene, Ileana Lazariuc si Rocsana Marcu.
Singura si fara lipici, se pare, la vreunul dintre magnatii plaiurilor noastre mioritice, Lili Sandu si-a facut bagajele si a decis sa emigreze spre taramuri straine. Prima destinatie aleasa de vedeta a fost Franta, unde cantareata a mers pentru a pune la punct ultimele detalii pentru filmarile noului sau videoclip, sponsorizat si de aceasta data de un domn misterios. Dupa ce si-a terminat treburile la Paris, vedeta a plecat in graba in Italia, invitata de o prietena, pentru a petrece cateva zile acasa la aceasta. Surse din interiorul anturajului actritei ne-au marturisit motivul vizitei subite a lui Lili la Milano: prietena sa, stabilita acolo de 4 ani, voia sa o prezinte pe ex-iubita lui Stelea unui bogatas trecut de 45 de ani, mana dreapta a fostului premier italian, Silvio Berlusconi, Fedele Confalonieri.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.