O predictie facuta de vrajitoarea Sidonia, fiica celebrei regine a magiei albe, Maria Cimpina, vizavi de relatia de dragoste a celor mai mediatizate cupluri din showbizul romanesc e demna de luat in seama!

Multe dintre VIP-urile care au calcat pragul vrajitoarei Sidonia afirma ca "are puteri tamaduitoare", iar altele sustin ca vrajitoarea i-ar ajuta chiar si prin simplul fapt ca se gindeste la persoana lor. Daca pentru majoritatea dintre noi albul nu e pur, iar negrul intotdeauna are cite o pata, vrajitoarea satisface clientul intotdeauna dupa cum vrea el.

Nu demult, sustine tamaduitoarea, cineva din anturajul Adelinei Elisei i-a facut o vizita scurta vrajitoarei pentru a afla ce viitor o asteapta pe viitoarea doamna Chivu alaturi de alesul inimii sale. "I-am prezis privind-o pe Adelina in fotografie. Cristi Chivu are farmece facute de o iubita mai veche, care a umblat la o vrajitoare cu magie neagra. Baiatul asta are o dorinta mare de a-si intemeia o familie dar cartile mele nu prea spun de bine. Nunta lor nu va fi una cu adevarat binecuvintata de Dumnezeu, iar daca nu vor face dezlegari, ceva rau se va intimpla in relatia lor. Tarotul spune ca Adelina va avea probleme cind va ramine insarcinata", spune vrajitoarea.

Lucian Mitrea maninca banii Andreei Banica

Nici in ceea ce priveste cuplul Lucian Mitrea-Andreea Banica prezicerile Sidoniei n-au scos la iveala lucruri prea bune. "Fugi, domne` de aici ca baiatul asta ii maninca banii. A cistigat atit de mult de pe urma ei ca nici nu va pot spune eu in cuvinte, iar despre foarte multe parale puse deoparte de el, Andreea nu stie nimic. O insala pe fata cu diverse firfizoane iar de fata cu ea face pe sfintul. Ca sa fiu sincera eu nu le vad un viitor impreuna. Degeaba isi pune fata asta fuste scurte si se impopotoneaza cu ce-i mai scump, ca-i plinge inima de suparare", dezvaluie, ingrijorata, vrajitoarea.

Nicoleta Luciu, o femeie rea

Daca despre iubitul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, vrajitoarea are numai cuvinte de lauda, "ca-i un baiat destept, cu mir de la Dumnezeu, care ar face orice sa le fie bine altora", referitor la Nicoleta lucrurile nu stau la fel de bine. Fiica celebrei regine a magiei albe sustine cu tarie ca cea mai frumoasa femeie din Romania e foarte rea si-si tine iubitul sub papuc. Mai mult, Luciu are pretentii exagerate si ar putea recurge la gesturi nu prea ortodoxe daca iubitul nu i-ar satisface toate poftele, dar mai ales daca l-ar prinde ca ar insela-o. Desi, spune celebra tamaduitoare, ea insasi n-a fost chiar usa de biserica in timpul relatiei cu omul de afaceri. In plus, vrajitoarea Sidonia o atentioneaza pe bruneta ca daca nu-si baga mintile in cap, relatia ei cu Zsolt ar putea avea de suferit.

Mutu si-a inselat nevasta

"Hai sa fim seriosi ca nu iese foc fara fum. Au innebunit ziarele cu declaratiile lui Mutu cum ca n-a inselat-o pe Consuelo. Ba a inselat-o si nu numai o data. Asta e firea lui. Ii plac femeile si nu va sta niciodata linistit, in banca lui. Pacat de femeia asta care-l iubeste cu adevarat", afirma vrajitoarea. Cum, dupa spusele tamaduitoarei, "virtelnita cu 12 fusuri fermecate nu m-a mintit niciodata, va veni o vreme cind Mutu isi va da seama de pacatele pe care le-a facut fata de aceasta femeie, dar mai ales fata de primul sau copil caruia nu-i mai acorda nicio atentie. Si atunci veti vedea ce se va intimpla". Se vor adeveri oare prezicerile Sidoniei? Vom trai si vom vedea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.