Pe langa salonul de coafura, Mihai Traistariu mai detine in Bucuresti si un minimarket, situat in Aviatiei, o zona cu vad comercial. Cantaretul comercializeaza de la diverse produse alimentare si cosmetice, pana la prezervative, acestea din urma fiind foarte solicitate, mai ales pe timp de noapte.

Pe standurile magazinului lui Mihai Traistariu, clientul poate gasi cam tot ce-si doreste: de la produse alimentare (biscuiti, chipsuri sau guma de mestecat), la sucuri si bauturi alcoolice, sau produse cosmetice (spray-uri, creme si gel).

Ca in orice magazin mixt, de pe rafturi nu lipsesc nici prezervativele, solistul fiind asaltat in miezul noptii de tineri care vin sa cumpere mai multe bucati pentru o partida fierbinte de sex.

“Am fost mirat sa aflu de la vanzatoare ca trebuie sa aduc acest gen de marfa. Nu numai ca am adus prezervative in magazin, dar am marit si stocul, pentru ca, Slava Domnului, cereri sunt destule. Pentru ca buticul este deschis non-stop, vine lumea noaptea, in special barbatii, si fac provizii”, a declarat cantaretul pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.