In clipa in care s-a despartit de fostul ei sot, Nicola a anuntat ca va avea o cariera solo in continuare si va lucra atit cu acesta, cit si cu alti compozitori. Mihai Alexandru n-a mai compus pentru Nicola, preferind alte artiste care sa-i interpreteze creatiile.
Anul acesta, la Eurovision, solista va participa cu o piesa a iubitului ei actual, Andrei Stoianovici, iar Mihai - cu una interpretata de alta cintareata. Pina aici, toate bune si frumoase, numai ca, de ceva vreme, se zvoneste prin tirg ca Nicola l-ar vrea inapoi pe Mihai. Ca sa-si duca la indeplinire planul, a gatit ce stie ca-i place fostului sot si l-a invitat la cina. Acum, noi nu stim daca Mihai a acceptat propunerea si daca vrea sa se impace cu solista. Sa intelegem ca relatia Nicolei cu iubitul ei de acum nu merge asa cum trebuie, din moment ce apeleaza la asemenea trucuri? S-au mai vazut si alte cazuri cu fosti soti care s-au certat si s-au impacat de mai multe ori, asa ca nu excludem posibilitatea unui happy-end.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.